SIIVOUSPALVELUT

AVESTO SIIVOUSPALVELUT 

-SIISTISTI PAREMPI-

LUOTETTAVAA SIIVOUSPALVELUA

Pääsääntöisesti toimimme Jyväskylässä, mutta kertaluontoisia töitä teemme koko Keski-Suomen alueella.Valitessanne meidät palveluntarjoajaksenne saatte ensiluokkaisen hyvää, tarpeisiinne suunniteltua siivousta. Olemme luotettavia, joustavia ja ystävällisiä. Henkilökuntamme on työhönsä sitoutunutta ja haluavat osaltaan olla luomassa miellyttäviä siivouskokemuksia asiakkaillemme.

Valittuanne meidät teidän ei enää tarvitse huolehtia siivouksen toimivuudesta. Suhtaudumme vakavuudella asiakkaan tyytyväisyyteen ja teemme sen minkä lupaamme. Mahdollisiin reklamaatiotilanteisiin tartumme heti ja korjaamme tilanteen saman tien. Yhteydenpito on helppoa.

Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluu mm. taloyhtiöitä, toimistoja, rakennusliikkeitä ja yksityisiä kotitalouksia. Asiakaskohteissa ei henkilökunta vaihdu jatkuvasti vaan, sama henkilö hoitaa kohteen siivouksen. Lomien ja sairastapauksien siivoukset on mietytty etukäteen, joten työt tehdään normaalisti ilman katkoksia.

Asiakaskohteisiin tuomme aina niihin soveltuvat siivousvälineet, joilla siivoojan on helppoa tehdä työnsä hyvin. Mopit ja siivousliinat pestään koneessa joka käytön jälkeen ja puhtaat tuodaan mukana siivoamaan tullessa. Puhdistusaineina käytetään mahdollisemman neutraaleja ammattikäyttöön tarkoitettuja aineita, ainoastaan tarpeen vaatiessa erikoispuhdistusaineita.

Haluamme teidät mukaan kasvavaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Jätä soittopyyntö yhteydenottolomakkeen kautta tai soita yhteystiedosta löytyvään numeroon.

Sovitaan tapaaminen ja ryhdytään yhteistyöhön.


SIIVOUSKOHTEITAMME:


AJANKOHTAISTA:

Suomessa vallitsee poikkeuksellinen aika tällä hetkellä joka rajoittaa suuresti arkeamme.

Koronavirus on erittäin herkästi tarttuva. Se leviää pisara- ja kosketustartuntana. Se myös saattaa säilyä pinnoilla tunteja ja jopa päiviä.

Huolellinen ylläpitosiivous on normaalioloissa riittävää poistamaan epäpuhtauksia pinnoilta. Yleensä riittää neutraali yleispuhdistusaine ja mikrokuituliinat.

Nyt eletään kuitenkin aikaa kun tehostetulle siivoukselle on tarvetta. Koronaviruspandemia jyllää ja desinfioiva, mikrobeja tuhoava siivous on paikallaan. Tehostetussa siivouksessa käydään läpi kaikki pinnat joihin käsillä kosketaan. Kaikki pinnat pyyhitään desinfioivalla aineella. Apuna voidaan käyttää myös höyrypuhdistusta.