PALVELUT


Yrityksen palvelut:

Palvelumme kattavat monipuolisesti kiinteistöjen ja käyttäjien tarpeet.

Palveluihimme kuuluu kiinteistönhoidon palvelut kokonaisvaltaisesti. Tavoitteenamme on varmistaa, että kiinteistössänne on kaikki kunnossa sisällä ja ulkona. Jokainen kiinteistö on erilainen ja tarjottavat palvelut valitaan kiinteistön, kiinteistön käyttäjien, ja omistajan tarpeet huomioiden.

Palveluvalikoimaan kuuluu mm. talotekniikan hoito ja valvonta, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien huolto ja valvonta, pienkorjaus- ja asennuspalvelut, kiinteistönhuollon yleiset tehtävät, ulkoalueiden kesä- ja talviaikainen hoito ja huolto, päivystyspalvelu

Paikallisesti toimiva ja johdettu kiinteistöhuoltohenkilöstömme huolehtii kiinteistön kausi- ja määräaikaistöistä kiinteistönhoitosuunnitelman mukaisesti vuoden ympäri, työt tehdään ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta laadukkaasti ja asiakkaalle kustannustehokkaasti.
Onko pihanne siistimisen tarpeessa, paloiko toimiston lamppu tai reistaako talotekniikka?

Ei hätää, Alfa-Kiinteistöpalveluiden työntekijät ovat apunasi kiinteistönhuollossa niin sisällä kuin ulkona ja hoidamme pienet korjaustyöt, kun apua tarvitsette.

Säännöllisesti ja ajallaan toteutettu kiinteistönhuoltosuunnitelma pitää kiinteistöt kunnossa, sekä ehkäisee myös suurempien vaurioiden syntymiset.

Kun kiinteistö tarvitsee huoltoa, kunnostusta ja kiinteistön käyttäjät hyvää

palvelua, niin ole hyvä ja ota yhteyttä!